Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες αποκατάστασης της επαρχιακής οδού Σταυρού – Ολυμπιάδας

Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες αποκατάστασης της επαρχιακής οδού Σταυρού – Ολυμπιάδας

Τις εργασίες αποκατάστασης της επαρχιακής οδού Σταυρού - Ολυμπιάδας, σε έναν  από τους σημαντικότερους επαρχιακούς δρόμους της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, επιθεώρησε η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης και υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Θεσσαλονίκης, κα. Βούλα Πατουλίδου, παρουσία και του Δημάρχου Βόλβης κ. Διαμαντή Λιάμα.

«Στόχος μας είναι η αποκατάσταση του οδοστρώματος να ολοκληρωθεί πριν την έναρξη της φετινής καλοκαιρινής τουριστικής περιόδου» ανέφερε η κα. Πατουλίδου τονίζοντας ότι «η επαρχιακή αυτή οδός είναι πολύ σημαντική για την τουριστική κίνηση, όχι μόνο στο Δήμο Βόλβης, αλλά και στη βόρεια Χαλκιδική. Ταυτόχρονα όμως εξυπηρετεί πολλά διερχόμενα βαρέα οχήματα σε όλη τη διάρκεια του έτους, με αποτέλεσμα να έχει υποστεί σοβαρότατες φθορές.»

Περιγράφοντας τις εργασίες που πραγματοποιούνται, η κα. Πατουλίδου  ανέφερε ότι «σε όλο το δρόμο, που διασχίζει τη Ρεντίνα και το Σταυρό (οδοί Γ. Παπανδρέου και Παλαιολόγου) μέχρι την Ολυμπιάδα, θα γίνουν εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις, ενώ θα κατασκευαστεί και δίκτυο αποχέτευσης»

Τέλος η κα. Αντιπεριφερειάρχης, απευθυνόμενη και στον Δήμαρχο Βόλβης κ. Λιάμα, τόνισε χαρακτηριστικά «τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης με το Δήμο Βόλβης στη συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά και με όλους τους Δήμου,ς με σκοπό την εξυπηρέτηση των διερχόμενων οχημάτων αλλά και την ασφάλεια των οδηγών. Αναλαμβάνοντας  τη διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας το 2014 με επικεφαλή τον Απόστολο Τζιτζικώστα, εφαρμόζουμε το πρόγραμμά μας συνεχώς, καταθέτοντας υλοποιήσιμους και βιώσιμους προϋπολογισμούς, με στόχο την ανάπτυξη της Κεντρικής Μακεδονίας και την εξυπηρέτηση των πολιτών.»

powered by © 2019 Vpatoulidou, all rights reserved